Vacutraining

Koremi  Praktijk voor Vacutraining en Voedingsadvies

Vacutraining

Koremi Vacutraining Afbeelding gerichte aanpak vetverbranding probleemgebieden met Hypoxi S-120 of Vacunaut
Koremi Vacutraining Afbeelding afwisseling vacuüm en compressie Hypoxi S-120 en Vacunaut

Vacutraining activeert de zelfhelende krachten van het lichaam en zorgt voor een betere doorbloeding. Hierdoor zal vet sneller verbranden en cellulite verminderen of verdwijnen.

Vacutraining verbindt de voordelen van training en vacuümbehandeling met elkaar tot een natuurlijke en uiterst effectieve methode.


Naast de figuurcorrigerende werking bevordert vacutraining de regeneratie van het weefsel. Tijdens de vetverbrandingstraining werkt exact gedoseerde onderdruk in op de huid en vetweefsels van de probleemzones. Het resultaat is gerichte vetreductie. Al na een paar behandelingen meet men zichtbare resultaten.


Wij bieden diverse soorten vacutraining. U kunt de behandelingen ook combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld de behandeling verdiepen door voorafgaand aan de Hypoxitrainer S-120 een Vacumassage in te plannen. Ook is het mogelijk om de training tussen Hypoxitrainer S-120

en de Vacunaut af te wisselen. Dit is aan te raden als u zowel de voordelen van de Hypoxitrainer S-120 wilt combineren met een gerichte aanpak van de buikzone.

Koremi Vacutraining Afbeelding Vrouw in Hypoxi S-120

De Hypoxi S-120 activeert de zelfhelende krachten  van het lichaam. Een  samenspel van beweging,  vacuüm en compressie  therapie zorgen voor een  gerichte aanpak van  probleemzones. 

Koremi Vacutraining Afbeelding Man en Vrouw in Vacunautpak

In de buik en heupzone van het vacunautpak bevinden zich 122 cellen die afwisselend vacuüm

en druk produceren.

Koremi Vacutraining Afbeelding Vrouw in Vacumassagepak

De vacumassage is gebaseerd op de natuurlijke geneeswijze met cuppingmassage. Dit wordt al eeuwen gebruikt om de stofwisseling en

het zelfhelingsproces te activeren.

Koremi

Praktijk voor Vacutraining en Voedingsadvies


Christoffelkruid 42,            3068 RD Rotterdam


010 - 4204090                            info@koremi.nl

Koremi Fit-Circuit en Vacutraining Afbeelding contact us on Facebook