Vacunaut

Koremi  Praktijk voor Vacutraining en Voedingsadvies

Vacunaut

Koremi Vacutraining Afbeelding aanpak buikgebied met VacunautDe training vindt plaats in het vacunautpak op de fiets. In de buik en heupzone van het vacunautpak bevinden zich 122 cellen die afwisselend vacuüm en druk produceren.De wisseling van vacuüm naar druk tijdens de training zorgt voor een reflex van spiercontracties.


Terwijl er op een redelijk tempo wordt gefietst zuigt de onderdruk het bloed in het betreffende huid en vetweefsel, waar het van de benodigde hoeveelheid vetzuren wordt voorzien. De wisseling van onderdruk naar druk versnelt de afvoer van het van vet voorziene bloed naar de trainende spieren. Daar worden de vetzuren als brandstof voor de beweging verbrand.


Door de voortdurende herhaling van dit proces wordt tijdens de gehele training vet exact daar afgebroken waar het zonder vacunaut niet mogelijk is.

Tevens worden de spieren in buik en heupzone automatisch meegetraind.


Deze manier van trainen is zeer geschikt voor:

dames met een buikje (bv na een zwangerschap)

heren met een welvaartsbuik.


Een eerste vacunautkuur duurt 4 weken, waarin u 3x per week 30 minuten fietst. Na een vacunautdag heeft u 1 rustdag. Onder het vacunautpak wordt een strak (wielrenners)broekje en een strak shirt met mouwen gedragen.


Om een optimaal resultaat te verkrijgen is het van belang op de dag van de vacutraining een voedingsvoorschrift te volgen. Alleen op de dag van training moeten de koolhydraten en de eiwitten apart worden gegeten.

Voor de training moeten er koolhydraten worden gegeten. Deze zijn nodig om de vetzuren te kunnen verbranden.

Na de training moeten er eiwitten worden gegeten om het effect van het vacunautpak zo lang mogelijk te laten nawerken.

Verder de gehele dag voldoende groenten en fruit eten en minimaal 2 liter water drinken.

Koremi Vacutraining Afbeelding Hypoxi S-120

Indien u de voordelen van de Hypoxi S-120 wilt combineren met een gerichte aapak van het buikgebied kunt u de training afwisselen met een training in de Vacunaut. U boekt dan behandeling Vacunaut afwisselend met een behandeling Hypoxi-S-120. Op deze manier richt de behandeling zich op de benen met een extra accent op de buik.

Koremi

Praktijk voor Vacutraining en Voedingsadvies


Christoffelkruid 42,            3068 RD Rotterdam


010 - 4204090                            info@koremi.nl

Koremi Fit-Circuit en Vacutraining Afbeelding contact us on Facebook